Ágazatok

2000-ben való megalapítása óta az OTTO Work Force rövid időn belül az európai piac egyik vezető munkaügyi szervezet lett. Nap mint nap az OTTO Work Force több ezer munkavállalója dolgozik a kereskedelem, logisztika, gyártás, élelmiszeripar és kertészet területén.

Kereskedelem
Az OTTO szakértő a kiskereskedelmi szektorban. Számos élelmiszer áruházlánc, divat üzletlánc és más jól ismert üzlet logisztikai központjában elégítjük ki a közvetített munkavállalók igényeit. Többségében raktári komissiózó, de targonca/toló oszlopos targonca kezelőket, szállítmányozás kezelőket, csomagoló munkatársakat és raktár vezetőket is közvetítünk.

Logisztika
Számos munkavállalónkat alkalmazzák a logisztika területén, különböző elosztó központokban és raktárakban. Nap mint nap az OTTO Work Force több ezer munkavállalója dolgozik komissiózóként, targonca kezelőként, hangvezérelt komissiózóként, toló oszlopos targonca kezelőként, sor vezetőként, művezetőként és elosztó munkatársként.

Gyártás
Naponta több ezer OTTO Work Force munkavállaló dolgozik a gyártás területének különböző folyamataiban. Gyártási és összeszerelési részlegekre munkavállalókat közvetítünk az autóipar, fémipar területén és más ipari területeken.

Élelmiszeripar
Az OTTO Work Force-on keresztül számos (gyártásban tevékenykedő) munkavállaló dolgozik a hús (feldolgozó) iparban, pékségekben és cukrászdákban, zöldség aprítókban és a halfeldolgozás területén.

Kertészet
A kertészet az elmúlt években jelentős fejlődésen ment keresztül. Számos folyamat már nem szigorúan mezőgazdasági jellegű, hanem inkább logisztikai feladat. A jellemző termelési folyamatok más nem csak az iparban vannak jelen, hanem gyakran a kertészet területén is. Napi szinten az OTTO Work Force több száz munkavállalója dolgozik az ágazat különböző folyamataiban. Munkavállalóinkat közvetítjük például virág, gyümölcs és növénytermesztési területekre.

További információ?
Szeretnél még többet megtudni arról, hogy milyen lehetőségeket kínál számodra az OTTO Work Force? Vagy szakképzett embereket keresel? Vedd fel velünk a kapcsolatot!