Miért válaszd az OTTO-t?

Az OTTO Work Force cég 2000-ben történt megalapítása óta hihetetlen fejlődésen ment keresztül és mára a legnagyobb nemzetközi munkaközvetítő szervezetté váltunk Európában. A munkavállalókat az egyik országban ideiglenes munkával segítjük egy másik országban. Ezen kívül cégünk állás lehetőségek széles skáláját nyújtja a munkavállalóknak saját országukban is. Több mint 15 000 közvetített munkavállalót alkalmaztak cégünk segítségével, főként Hollandiában, Németországban és Lengyelországban. Nyugat- és Közép-Európában összesen 50 irodát működtetünk. Az OTTO Work Force magántulajdonú cég.

Alapvető értékeink

Cégünk 7 alapvető értékkel rendelkezik, amelyek együttesen alkotják a TISZTELET fogalmát

Dolgozz és élj Hollandiában

Hollandiában kb. 5 000 közvetített munkavállalót szervez naponta. Munkavállalóink többsége más országokból jön és (időszakosan) Hollandiában dolgozik.

Dolgozz és élj Németországban

A német gazdaság lendületesen halad és jelentős igény mutatkozik a közvetített munkavállalók iránt akár Németországból, akár más országokból.

Dolgozz és élj Lengyelországban

Lengyelország virágzik és számos új munkahelyet teremtenek az ipar, logisztika és kereskedelem területén. Ezek cégünk adu ászai. Ezen kívül más országokban is kínálunk munka lehetőségeket.

Ágazatok

Nap mint nap több ezer OTTO Work Force munkavállaló dolgozik a logisztika, gyártás, élelmiszeripar és a mezőgazdaság területén.

OTTO Akadémia

Mindenek előtt szeretnénk még több képesítést nyújtani munkavállalóinknak. Az oktatás, egy tanfolyam vagy képzés a későbbiekben lehetőséget nyújt arra, hogy rövid időn belül karriert indítsanak.