Dolgozz és élj Hollandiában

5.393

munkavállalók Hollandiában

Munkavállalóinknak a legmagasabb minőségi szintet nyújtjuk a szolgáltatások terén. Fizetésed időben megkapod, és korrekt módon kifizetjük a rendszertelen műszakokat. Személyes odafigyelés. Az OTTO Work Force-nál úgy bánunk az emberekkel, ahogyan mi is szeretnénk, ha velünk bánnának. Tisztelettel! Munkavállalóink jelentik a tőkét és erre nagy gondot fordítunk. Igyekezetünk, hogy a legmagasabb minőségi szintet érjük el ABU tagságunk és NEN 4400-1 és VCU tanúsítványaink is alátámasztják.

Dolgozz Hollandiában
Naponta kb. 5000 közvetített munkavállaló dolgozik az OTTO Work Force-nak Hollandiában. Munkavállalóink többsége más országokból jön és (időszakosan) Hollandiában dolgozik. Az OTTO Work Force határtalan lehetőségeket kínál a munkavállalóknak Európában, akár azt is, hogy egy másik országban dolgozzanak. Ha ez az eset áll fenn, meg kell tenni a megfelelő intézkedéseket. E tekintetben az OTTO Work Force becsületes és nyitott. Ez azt jelenti, hogy bárhol is akarsz Európában dolgozni, gondoskodunk karrieredről.

Utazás
Külföldön munkát vállalni nem mindig a legegyszerűbb megoldás. Például, hogyan jutsz el a célországba? Kérésedre az OTTO Work Force megszervezi a buszos utaztatásod Hollandiába. Van saját autód vagy jobban szeretnél repülővel utazni Hollandiába? Nem okoz gondot akárhogyan is döntesz, szabadon választhatsz.

Szállás
Úgy döntöttél, hogy külföldön vállalsz munkát? Gyakran már néhány héten belül elkezdhetsz dolgozni az új munkaadódnak. Külföldön fogsz dolgozni és nincs még szállásod? Ne aggódj! Tudjuk, hogy bonyolult szállást találni külföldön rövid időn belül. Ha szeretnéd, lakhatsz a számos „lakóövezet” egyikében, amelyet az OTTO Work Force munkavállalói használhatnak rövid vagy hosszabb időtartamra. Ezek a helyek lehetnek nyaraló helyek, hotelek és apartman épületek. A Labour Housing cég az OTTO Work Force részére gondoskodik a szállás lehetőségekről. Minden Labour Housing szállás rendelkezik az ABU Certified Flex Home jóváhagyási igazolással. Az OTTO Work Force és a Labour Housing mindketten megfelelő ellátást biztosít non-profit alapon.

Coaching
Új ország, új kultúra, új munka. Az OTTO Work Force munkavállalójaként számos változással kell szembenéznie rövid időn belül. Az OTTO Work Force cégnél nagy hangsúlyt fektetünk a coachingra a munka területén és társadalmi szinten is. Ügyfélmenedzsereink és helyszíni menedzsereink a kapcsolttartó személyek, akik segítenek a munkád során és az ellátással kapcsolatos kérdésekben.

Egészségügy
A betegbiztosítás kötelező Hollandiában. Olykor megtévesztő lehet, mivel az egészség biztosítás nem ingyenes. Ha az OTTO Work Force-nál dolgozol Hollandiában, be kell mutatnod a betegbiztosításod érvényes igazolását. Nincs betegbiztosításod a lakóhelyed szerinti országban vagy Hollandiában? Akkor mi el tudjuk neked intézni a szükséges teendőket. Az OTTO Work Force számos egészségbiztosítási szolgáltatóval működik együtt és vonzó egészségbiztosítási ajánlatokat kínál; ezt természetesen non-profit alapon végzi az OTTO.

További információ?
Szeretnél még többet megtudni a külföldön való életről és munkavállalásról? Vagy vonzó állást keresel? Vedd fel velünk a kapcsolatot!