Dolgozz és élj Lengyelországban

Munkavállalóinknak a legmagasabb minőségi szintet nyújtjuk a szolgáltatások terén. Fizetésed időben megkapod, és korrekt módon kifizetjük a rendszertelen műszakokat. Személyes odafigyelés. Az OTTO Work Force-nál úgy bánunk az emberekkel, ahogyan mi is szeretnénk, ha velünk bánnának. Tisztelettel! Munkavállalóink jelentik a tőkét és erre nagy gondot fordítunk. Igyekezetünk, hogy a legmagasabb minőségi szintet érjük el Polski Forum HR tagságunk is alátámasztja.

Dolgozz Lengyelországban
Naponta az OTTO Work Force több ezer nemzetközi munkavállalója dolgozik egész Európában. Az OTTO Work Force határtalan lehetőségeket kínál a munkavállalóknak, akár azt is, hogy egy másik országban dolgozzanak. Például Lengyelországban. Ebben az esetben bízd magad ránk, hogy ügyeid rendben legyenek. Az OTTO Work Force becsületes és nyitott. Ez azt jelenti, hogy bárhol is akarsz Európában dolgozni, gondoskodunk karrieredről. Vonzó állást kínálunk olyan fizetésért, amely természetesen jogosan és erkölcsileg is megillet. Lengyelország egyre több munka lehetőséget tartogat a munkavállaló bevándorlóknak. Például az Ukrajnából érkező munkavállalóknak. A törvényi változásoknak köszönhetően az Ukrajnából érkező munkavállalók ma már törvényesen és korlátozások nélkül dolgozhatnak Lengyelországban hat hónapos időtartamon belül. Ez az időszak pedig meghosszabbítható.

További információ?
Szeretnél még többet megtudni a lengyelországi életről és munkavállalásról? Vagy vonzó állást keresel? Vedd fel velünk a kapcsolatot!