Dolgozz és élj Németországban

Mióta 2010-ben átvette az Olympia Personaldienstleistungen-t (Olympia Személyi szolgáltatások), az OTTO Work Force Németországban is aktív.

Munkavállalóinknak a legmagasabb minőségi szintet nyújtjuk a szolgáltatások terén. Fizetésed időben megkapod, és korrekt módon kifizetjük a rendszertelen műszakokat, továbbá személyes kapcsolatot biztosítunk. Az OTTO Work Force-nál úgy bánunk az emberekkel, ahogyan mi is szeretnénk, ha velünk bánnának. Tisztelettel! Munkavállalóink jelentik a tőkét és erre nagy gondot fordítunk. Igyekezetünk, hogy a legmagasabb minőségi szintet érjük el BAP-tagságunk (Szövetségi Munkáltatók Szövetsége), a BZA/DGB-vel (Német Időszakos Munkavállalási Szövetség/Német Szakszervezet) kötött Kollektív Munkaszerződések és az ISO-9001:2008 tanúsítványunk is alátámasztják.

Dolgozz Németországban

2011-ben Németország megnyitotta munkaerőpiaca határait a közép- és kelet-európai EU tagállamok munkavállaló bevándorlói előtt. Ez azt jelenti, hogy például Lengyelországból, Szlovákiából vagy Magyarországról érkezők is vállalhatnak munkát Németországban. Naponta az OTTO Work Force több ezer nemzetközi munkavállalója dolgozik egész Európában. Az OTTO Work Force határtalan lehetőségeket kínál a munkavállalóknak, akár azt is, hogy egy másik országban dolgozzanak. Például Németországban. Ebben az esetben bízd magad ránk, hogy ügyeid rendben legyenek. Az OTTO Work Force becsületes és nyitott. Ez azt jelenti, hogy bárhol is akarsz Európában dolgozni, gondoskodunk karrieredről. Vonzó állást kínálunk olyan fizetésért, amely természetesen jogosan és erkölcsileg is megillet.

További információ?

Szeretnél még többet megtudni a németországi életről és munkavállalásról? Vagy vonzó állást keresel? Vedd fel velünk a kapcsolatot!