Folyamat

Az OTTO Work Force mindig olyan embereket keres, akik képesek változtatni. Csak jónak lenni nem elég, a legjobbat akarjuk. Mi kiválasztjuk ezeket az emberek neked, így a legjobb emberek fognak változást hozni számodra. Annak érdekében, hogy megtaláljuk azokat a munkavállalókat, akik megfelelnek a munkaügyi követelményeidnek, több lépésen végig megyünk veled együtt:

Szükséglet elemzése

Szükséglet elemzése
Veled együtt azonosítjuk a munkaügyi követelményeidet. Elemezzük a szükséges beosztásokat és képesség profilokat, valamint más szempontokat, amelyek fontosak számodra. Mindezt a „kemény” és „puha” készségek alapján végezzük.

Megfeleltetés

Megfeleltetés
Miután feltérképeztük a munkaügyi követelményeidet, rendszerünk kiválasztja az aktuális adatbázisunkban lévő legmegfelelőbb jelentkezőt. Amennyiben nincs ilyen személy, felvételi megrendelést teszünk közzé a toborzó irodáinkban Hollandiában, Németországban, Lengyelországban, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában és Magyarországon. A toborzási és kiválasztási folyamatot „megfeleltetésnek” nevezzük, mivel a munkaügyi követelményeidet párosítjuk az munkavállalóinkkal azért, hogy megkapjuk a legjobb választékot.

Választék

Választék
A legjobb ember kiválasztása az alábbi három lépés eredménye:
• Felvétel: a toborzás a felvételi interjúval kezdődik. Ezen a felvételin nagy figyelmet fordítunk a (potenciális) munkavállaló munka tapasztalatára és oktatási hátterére. Továbbá a motiváció és az első benyomás is nagyon fontos számunkra.
• Teszt: A kiválasztás folyamatában több speciális teszt módszert alkalmazunk. A (potenciális) munkavállalókat teszteljük a megbízhatóság, elszántság, a honvággyal való megbirkózás, a stabilitás és a nyelvi készségek tekintetében. Ezek a tesztek egy munka alkalmassági jelentést eredményeznek. A jelentés alapján tudjuk elvégezni a megfeleltetést a vonatkozó beosztás profilokkal és üres helyekkel.
• Erkölcsi bizonyítvány: (VOG). Az OTTO minden munkavállalójának rendelkeznie kell erkölcsi bizonyítvánnyal, melyet a lakóhelye szerint országban igényel a jelentkező.

Szolgálatban

Szolgálatban
Az munkavállalók soha sem kezdenek el úgy dolgozni, hogy ne adtuk volna meg a megfelelő utasításokat. Az új munkavállalóknak a „Munka a cégnél…” (Working at…) című tájékoztató füzetet biztosítjuk. Ez tartalmaz mindent a feladatokat, szabályokat illetően és az információkat rólad, mint munkaadóról. Ezen kívül az első napon vagy az új munkavállalók belépésekor a helyszíni vagy ügyfél menedzsereink elkísérik az munkavállalókat. Ő a kapcsolattartó a számodra, mint ügyfél számára és a neked dolgozó munkavállalók számára. A Helyszíni vagy Ügyfélmenedzser gondoskodik a szükséges információk biztosításáról, a munkaterületen történő coaching feladatokról, a minőségi és mennyiségi teljesítmény irányításáról és felügyeletéről, valamint a folyamat optimalizálási lehetőségeket keresi.

Tervezés

Tervezés
A tervezetet a Helyszíni vagy Ügyfélmenedzserrel együtt vázoljátok fel, figyelembe véve a rövid és hosszú távú terveket. Az előrejelzést alapvető tényezőnek tekintjük, így hosszú távon hozzáférést biztosítunk az állandó munkavállalói készlethez. A megfelelő előrejelzés biztosítja például, hogy időben meg tudjuk határozni, szükséges-e további munkavállalók beléptetése vagy a meglévő dolgozók (át)képzése.

Minőségbiztosítás

Minőségbiztosítás
Az OTTO Work Force a legmagasabb minőséget képviseli. Ezt bizonyítja az a tény, hogy olyan tanúsítványokkal és elismerésekkel rendelkezünk több országban, melyek a legmagasabb minőségi előírásokat képviselik. Megbízóinkkal való partnerkapcsolatunkban az együttműködés minőségét több módon biztosítjuk:
• Szolgáltatási Szint Megállapodás (SLA) világosan meghatározott célokkal
• Értékelési és teljesítménybeli áttekintés megbeszélése a munkavállalókkal
• A munkavállalók folyamatos fejlesztésére irányuló összpontosítás
A folyamatok optimalizálására és a költséghatékony folyamatokra való fókuszálás.
• világos és átlátható tanácsadói struktúra
Rövid kommunikációs vonalak
• Világos panaszkezelési eljárás

További információ?
Szeretnél még többet megtudni arról, hogy milyen lehetőségeket kínál számodra az OTTO Work Force? Vedd fel velünk a kapcsolatot!