Tanúsítvány és tagság

Célunk, hogy munkavállalóink és ügyfeleink számára a legmagasabb minőséget nyújtsuk a szolgáltatás során. A legmagasabb minőségügyi előírásoknak való megfelelést számos tagság és tanúsítvány támasztja alá.

ABU (Holland Időszakos Munkaszervező Ügynökségek Szövetsége) tagság
Az OTTO Work Force az ABU tagja Az ABU 1961 óta Hollandiában támogatja a munkaszervező ügynökségek érdekeit. Az ABU tagoknak magas minőségi elvárásoknak kell megfelelniük a munkahelyi biztonság, a viselkedési szabályok, a munka körülmények és a szociális támogatások juttatása terén.

VPO (Bérszámfejtési Cégek Szövetsége) tagság
Az OTTO Work Force a VPO tagja. A bérszámfejtési cégek, melyek a szövetség tagjai rendelkeznek a VPO minőségügyi védjegyével „Professzionális Munkáltató” (Professional Employership). Ez azt eredményezi, hogy a VPO tagok pénzügyi megbízhatóságát, a VPO munka körülmények megfelelő alkalmazását és a szolgáltatások minőségét rendszeresen ellenőrzik.

NEN 4400-1 tanúsítvány
Az OTTO Work Force NEN-4400-1 tanúsítvánnyal rendelkezik. A 4400-1 egy független minőségügyi minősítés minden olyan cég számára, amely munka lehetőséget nyújt (al)vállalkozói munkákra is. Ezzel a tanúsítvánnyal a társaságok bizonyítják, hogy személyügyi adminisztrációjuk rendben van, és hogy az adókat és szociális juttatásokat időben kifizetik.

VCU tanúsítvány
Az OTTO Work Force VCU tanúsítvánnyal rendelkezik. Az embereket folyamatosan VCA tanúsítvánnyal rendelkező cégekhez közvetítjük. Rendkívül fontos, hogy megfelelő figyelmet fordítsunk a biztonsági és egészségügyi tényezőkre. A VCU tanúsítvánnyal egy munkaszervező ügynökség azt bizonyítja, hogy egészségügyi és biztonsági ellenőrzési rendszere rendben van.

Pénzügyileg Stabil Tanúsítvány
Az OTTO Work Force Hollandiában a top 3 pénzügyileg stabil cégek közé tartozik. Ezért kaptuk meg a Pénzügyileg Stabil Tanúsítványt a Graydontól, a felelős üzletvezetés vezető vállalkozói forrástól Hollandiában. Ezzel a tanúsítvánnyal az OTTO Work Force a vállalkozóként meglévő stabil pénzügyi helyzetét kívánja hangsúlyozni.

Lean and Green Személyi Mobilitási Díj
Az OTTO Work Force volt az első cég Hollandiában, aki megkapta a Lean and Green Személyi Mobilitási Díjat. Ezt a díjat olyan cégek kapják, amelyek aktívan részt vállalnak abban, hogy személyeztük szállítását még inkább fenntartható módon oldják meg és öt éven belül 20%-kal csökkentik a CO2 kibocsátásukat. A Személyi Mobilitási Díj a Lean and Green program részeként arra ösztönzi a cégeket, hogy logisztikai folyamataikat még fenntarthatóbb módon kivitelezzék.