Küldetés, Látásmód

Küldetés
Az OTTO Work Force hisz abban, hogy az európai munkaerő piac határok nélküli. A nemzetközi munkaerő toborzási szolgáltatások terén piacvezető cégként folyamatosan új koncepciókat keresünk annak érdekében, hogy optimális módon kiszolgáljuk ügyfeleink és munkavállalóink érdekeit a közvetített munka tekintetében. Az OTTO Work Force-nál szívből vezetjük az üzletet és mindig megtesszük a plusz lépéseket.

Látásmód
Azzal, hogy megerősítjük pozíciónkat Lengyelországban, Németországban és Hollandiában, lehetőségünk nyílik arra, hogy a tovább optimalizáljuk az ügyfeleink részére nyújtott koncepciókat. Ugyanakkor a TISZTELET, mint legfontosabb egyéni és társasági alapvető érték hangsúlyozásával képesek vagyunk javítani a munkaügyi bevándorlók helyzetén.

Stratégia

„Növekedés az összpontosítás által” a stratégiánk a 2015-2017 időszakra. A következő néhány évben növekedni fogunk az által, hogy még jobban összpontosítunk. Nem hagyjuk, hogy figyelmünk elkalandozzon, hanem arra fogunk koncentrálni, amiben jók vagyunk, és ezt fogjuk tovább fejleszteni.

Ügyfeleink a legjobb szolgáltatást érdemlik. Ezért nincs értelme az OTTO-val dolgozni, ha csak jó vagy. Mi csak a legjobb embereket közvetítjük. Csak a legjobb emberek képesek igazán változást hozni.

A tehetséges és sikeres szakemberek tudják, hogy minek kell megtörténnie és mit kell tenni. Ellenőrzés alatt vannak. Szakembereink tehát stratégiánkban központi jelentőséggel bírnak.

Az OTTO egészének stratégiája csak akkor lehet sikeres, ha minden egyes ember cselekedetté alakítja azt, és valóban alkalmazza is. A legjobb emberek fegyelmezettek, összpontosítanak és ellenőrzés alatt vannak.

Ez a kulcs üzenet. És sosem fogjuk lejjebb adni. Ezért a TISZTELET most is és továbbra is a tevékenységünk alap pillére marad.