A képzés és oktatás a nagyszerű karrier lehetőség egyik alapköve

Az OTTO Work Force egyik hitvallása, hogy munkavállalóink jelentik cégünk tőkéjét. És a tőkét be kell fektetni. Mindenekelőtt szeretnénk még több képesítést nyújtani és még tovább képezni munkavállalóinknak. Az oktatás, egy tanfolyam vagy képzés a későbbiekben lehetőséget nyújt arra, hogy rövid időn belül nagyszerű karriert indíts be.

OTTO Akadémia
Az OTTO Akadémia összefogja a munkavállalóink számára kínált számos oktatási és képzési kurzust. Az OTTO Akadémia azonban nem egy hagyományos iskola! A tanulmányok több informális részből állnak, amelyek során többek között holland nyelvi és kulturális órákon is részt vehetsz.

Az OTTO Akadémia továbbá lehetőséget nyújt arra, hogy elismert szakképesítést szerezz (MBO-vizsga, azaz középszintű szakképzés). Az oklevél lehetőséget biztosít arra, hogy már a karriered elején is jelentős előrelépést tegyél. A Hollandia egész területén jelen lévő regionális oktatási központokkal együttműködve lehetőséget nyújtunk arra, hogy elismert MBO oklevelet szerezz (középszintű szakképesítés).

Logisztika, mérnöki és élelmiszeripar

Logisztikai képzési központ
Az OTTO Work Force saját logisztikai képzési központtal rendelkezik. Nincs targonca vagy toló oszlopos targonca kezelői képesítésed? Nem probléma! Mielőtt elkezdenél dolgozni az egyik ilyen vonzó pozícióban, ahol a belső szállítmányozási eszközöket alkalmaznak, mi gondoskodunk a képzésedről. Képzési központunkban megtanítunk, hogyan kell kezelni az elektromos raklapemelőt, vagy a toló oszlopos targonca kezelési képzésünkön megtanítjuk, hogyan kell felfelé mozgatni az árut. Hivatalosan elismert oktatóink megmutatják neked a logisztikai munka folyamatait. Több, mint tizenkét éve, hogy munkavállalók tucatjai szereznek oklevelet minden héten!

Dolgozz biztonságosan műszaki szakterületen
A műszaki szakterületen végzett munka bonyolult lehet. Olyan cégeknél dolgozol, ahol például nehéz gépekkel vagy vegyi berendezésekkel dolgoznak. A biztonságos munka elsődleges fontossággal bír számunkra. Sok (majdnem) balesetet a munkavállalók veszélyekkel szembeni tudatlansága vagy tudatosságának hiánya okozza. Több és jobb színvonalú oktatást, tudást és tudatosságot alakítunk ki és így sok baleset megelőzhető. Egyre több műszaki cég kér VCA-oklevelet mielőtt a munkavállaló elkezdene dolgozni a munkaterületen. A VCA megköveteli, hogy a dolgozók megfelelő tudással rendelkezzenek a VGM (biztonsággal, egészséggel és környezettel kapcsolatos) ismereteket illetően. Az OTTO Work Force képző partnereivel együtt lehetőséget nyújt arra, hogy B-VCA-oklevelet, VCA-VOL oklevelet vagy karimákra és élekre vonatkozó (előírás) oklevelet szerezz.

Kezdje el dolgozni és tanulni az élelmiszeriparban
A friss élelmiszeripar a holland gazdaság egyik vezető szektora
És ennek eredményeképpen számos munkalehetőséget kínál. A munka és a tanulás együtt jár ebben az iparágban. Az SVO-val, az élelmiszeripari képzési partnerünkkel együttműködve végezzük ezt. Együtt lehetőséget kínálunk arra, hogy Élelmiszer asszisztens – Élelmiszeripari képesítést (NT2) szerezz.

További információ?
Szeretnél többet megtudni a képzési lehetőségekről? Vagy már vonzó állást keresel? Vedd fel velünk a kapcsolatot!