OTTO helyszíni szolgáltatások

A helyszíni szolgáltatások a szolgáltatás csomagunk kiemelkedő elemei. Nagyszámú közvetített munkavállalók rendszeres alkalmazása esetén, vagy ha változó igény van a nagyszámú közvetített munkavállalókra, a rugalmas foglalkoztatási tanácsadás szerepe alapvető. Ilyen esetekben szolgáltatásainkat „helyszínen” kínáljuk és ezt Helyszíni szolgáltatásnak hívjuk.

A helyszínen
Ügyfeleink megbízásából gondoskodunk minden szükséges szolgáltatásról az ügyfél helyszínén annak érdekében, hogy elősegítsük az üzemelést a közvetített munkavállalók és (ha szükséges) a határozott idejű közvetített dolgozók vonatkozásában.
Így közel vagyunk a tervezéshez és képesek vagyunk előre látni.
Képesek vagyunk kezelni a hirtelen jövő csúcs igényeket a nagyszámú közvetített munkavállalói készletünkkel, tehát garantálni tudjuk az optimális dolgozói létszámszintet (személyzet). Igény szerint növelni tudjuk a létszámot néhány órán belül, vagy csökkenteni, szükség esetén. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy biztosítsuk a személyre szabott közvetített munkavállalói létszámot minden egyes nap. Így biztosítjuk a termelés folyamatosságát, ez által pedig csökkentjük a költségeket és fejlesztjük a folyamatot.

További információ?
Szeretnél még többet megtudni arról, hogy milyen lehetőségeket kínál számodra az OTTO Work Force? Vagy szakképzett embereket keresel? Vedd fel velünk a kapcsolatot!