Toborzás és kiválasztás

(nemzetközi toborzás)

Gyorsan és hatékonyan töltjük fel a megüresedett állásokat motivált és képzett munkavállalókkal, így azok a dolgozók, akiket ügyfeleinkhez küldünk, valóban a legjobbak. Minőség a nemzetiség előtt – ezt nevezzük úgy, hogy „határok nélkül”.

Valamely országból vagy régióból munkavállalókat toborzunk egy másik országba vagy régióba, főként Hollandiába, Németországba és Lengyelországba. Tevékenységünk az alábbiakat foglalja magában: toborzás és kiválasztás átfogó tesztekkel és ellenőrzésekkel, információk biztosítása azokról a cégekről és arról a régióról, ahol a munkavállaló dolgozni fog csakúgy, mint azonosítási követelmények, beteg biztosítás ügyintézése, szálláshely biztosítása, munkába járás biztosítása, munkaügyi coaching és pénzügyi ügyintézések. Az LBO/MBO (+) (alap/közép szakoktatás) szintre fókuszálunk, valamint a piac magasabb szegmensű pozícióira.

További információ?
Szeretnél még többet megtudni arról, hogy milyen lehetőségeket kínál számodra az OTTO Work Force? Vagy szakképzett embereket keresel? Vedd fel velünk a kapcsolatot!